Admin napsal:
Pro Ivu
Ivo myslim ze nikdo nemuze rict nic spatneho na tema byvale stranky klubu. To ze jste se jich ujala uz je samo o sobe velka zasluha protoze kecalku je vzdy dost ale ladi co neco udelaji malo. Takze pokud ted mate pocit ze to nikdo neoceni nebojte se rozumni oceni a ti mene rozumni at si trhnou.
To ze to ted po Vas prebral Ivos je vec prirozeného vývoje. Proste praci prenechme mladsim a uzivejme si zaslouzeneho volna
Doufam ze i tyto stranky pomohou rozsireni a omlazeni rad Brnenskych citrusaru
HOWK DOMLUVIL JSEM
Aleši Admine, také doufám
A pokud jsem to již nenapsala jinde, jsem opravdu moc ráda, že se Ivo - Krumme těch našich klubových stránek ujal. Bylo mi osobně trapné, jak se musím doslova dožebrávat syna, aby mi na starých stránkách "v mé režii" udělal aktualizace aspoň po pár týdnech
Ivo a jeho zručnost s e-Stránkami (a samozřejmě i jeho pracovitost, ochota, elán
) to byl pro klub i mne osobně dar z nebe
Nepřeháním! Jen mi přišlo trochu líto ty staré rušit, přece jen to byl kus klubového (i mého
) života.
Ty staré se využijí jako archiv, doufám, že tam budu moci postupně dát třeba i starší články z historie klubu "pro pamětníky", ale třeba i pro ty mladé, aby viděli, jak velký kus práce staří citrusáři odvedli a z čeho teď my současní "jaksi samozřejmě" čerpáme. A třeba si i budou toho, kam jsme se do dnešních dnů dopracovali, i více vážit
Budu se ovšem dále podílet i na těch nových stránkách v Ivově režii (jen to už nebude tolik vidět). Takže se těším, že naše klubové stránky se stanou i pro "nebrňáky" jedněmi z těch oblíbených
Všem, co je umožnili (samozřejmě včetně tohoto fóra
) ještě jednou vřele děkuji.